• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Loopanalyse (Sleeuwijk)

Je koopt een paar hardloopschoenen en je gaat lopen. Is het zo simpel?
Nee helaas niet! Het kopen van hardloopschoenen is van diverse factoren afhankelijk. Schoenen die bij je passen voorkomt namelijk blessures en verbetert de prestatie.

Loopanalyse (Sleeuwijk)

De ontwikkeling in hardloopschoenen staat niet stil. Vernieuwende materialen zorgt voor steeds betere pasvorm en verbetert je prestaties.

Hardloopanalyse
Bij Jakko Sport helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we als volgt. Allereerst kijken we naar je oude schoenen (mits je die tenminste hebt). Aan de slijtage van de zool zien we al veel. Ook aan de oude inlegzool kunnen we veel zien over je loopstijl. 

We maken met de 3D Footscan () een scan van beide voeten. De schoenen van de o.a. merken Asics, Minuzo en Saucony zijn ook gescand. Hierdoor krijg je de juiste match tussen voeten en schoenen.

Daarna maken we een videoanalyse van je loopstijl. Mocht blijken dat u overproneert kunnen wij heel goed door twee video’s te maken, een met  neutrale schoenen en schoenen speciaal voor overpronatie. Dan zult u heel duidelijk het verschil zien wat de juiste schoenen doen.

Na de hardloopanalyse bekijken we samen wat voor u de beste hardloopschoenen zijn. Bent u benieuwd wat de beste schoenen voor u zijn?
Kom dan eens langs bij onze winkel in de Nieuwe Es te Sleeuwijk. Daar staan wij met onze apparatuur en kennis u graag te woord.

Indien je liever op afspraak langs wilt komen, kan je ook een loopanalyse aanvragen, neem dan contact op met 0183515289

Pronatie
Als neutrale loper land je op de buitenzijde van de hiel en via een vloeiende beweging zet je uiteindelijk af met je tweede teen, dit noemen we een neutrale afwikkeling. Bij deze beweging kantelt je enkelgewicht onder druk van je lichaam naar binnen en dat noemen we pronatie. Veel lopers echter hebben last van overpronatie. De enkel kantelt te ver naar binnen, waarbij je knie naar binnen draait. Dit kan tot overbelasting leiden van de spieren en pezen in het onderbeen en de knie. Gelukkig is hieraan wat te doen door versteviging in de tussenzool.

3D Voetscan van Safesize
Wij bieden u de nieuwste vorm aan om voeten te scannen met de 3D voetscan. Uw voet word 3d gescand, de schoenen zijn 3D gescand, hierdoor krijg je de ideale match tussen voet en schoen. 

Wilt u ook een Loopanalyse aanvragen? neem dan contact op met 0183515289