• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hardloopschoenen

Voor de juiste hardloopschoenen voor dames en heren ben je bij Jakko Sport aan het juiste adres. Om te bepalen welke hardloopschoenen het beste bij jou passen voeren we een uitgebreide loopanalyse uit. Hierbij maken we een 3D voetscan en loop je op versch
Merken
Geslacht
Afwikkeling

Hardloopschoenen

Hardloopschoenen van ASICS.

Bij Jakko Sport hebben we verschillende merken hardloopschoenen. Zo kun je kiezen uit onder andere ASICS hardloopschoenen. De meest bekende neutrale hardloopschoenen van ASICS zijn de ASICS GEL-Nimbus en de ASICS GEL-Cumulus hardloopschoenen. Voor de hardlopers die op zoek zijn naar een anti-pronatie hardloopschoen van ASICS wordt de GEL-GT 2000 vaak toegepast.

Saucony en Mizuno hardloopschoenen

Naast hardloopschoenen van ASICS biedt Jakko Sport ook een uitgebreid assortiment hardloopschoenen van Saucony en Mizuno. Wanneer je hardloopschoenen draagt van deze merken zul je voelen dat deze wat harder zijn maar heeft zeker geen mindere demping.

Belangrijkste eigenschappen hardloopschoenen

Hardloopschoenen verschillen op veel punten van elkaar. Zo zijn er hardloopschoenen die je heel veel stabiliteit bieden en hardloopschoenen die je minder stabiliteit bieden. Welke mate van stabiliteit voor jou geschikt is hang af van je gewicht en looptechniek. Ben je benieuwd welke hardloopschoenen het beste geschikt voor jou zijn? Kom dan langs voor een loopanalyse.
Naast stabiliteit wordt er ook goed gekeken naar de heeldrop. De drop wordt in millimeters gemeten en is het hoogteverschil tussen de hiel en teen tijdens de landing.