• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hardloopkleding

Met hardloopbroeken en hardloopshirts gemaakt van sneldrogend en functioneel materiaal loop je gefocust en zonder last te hebben van transpiratievocht op je doelen af. Het materiaal van de hardloopkleding voorkomt schuren en houdt je lichaam droog en koel
Merken
Geslacht

Hardloopkleding

 

Hardloopshirts en hardloopbroeken voor dames

De juiste hardloopshirts met korte of lange mouwen en hardloopbroeken koop je bij Jakko Sport. Hardloopkleding van onder andere ASICS en Rogelli vind je in verschillende kleuren en maten. Deze functionele en ademende hardloopkleding helpt je terwijl jij op adem komt. Hierbij kan gedacht worden aan een hardlooptight, shirt en hardloopjack.

Hardloopshirts en hardloopbroeken voor heren

Hardloopshirts en hardloopbroeken voor heren zijn voor jou als hardloper zeer belangrijk. Naast dat deze hardloopkleding er stijlvol uit kan zien zijn de functionele eigenschappen heel belangrijk. Door het dragen van functionele hardloopkleding wordt transpiratievocht snel van het lichaam afgevoerd en kun jij je run comfortabel en droog voortzetten.

Hardloopkleding biedt je ook de bewegingsvrijheid die je nodig hebt tijdens het hardlopen. Daarnaast beschermen hardloopshirts en hardloopbroeken je tegen verschillende weersomstandigheden. Van zonnige dagen tot regenachtige avonden. Functionele hardloopkleding zal je lichaam beschermen.