• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PURE STRIKE 121196STD

-40%
1 / 1
€199,99 €119,99
De Babolat Pure Strike 16x19 is een racket uit de nieuwe Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike rackets van Babolat zijn ontworpen voor hoge precisie. De rackets zijn ontworpen voor spelers met een gemiddelde/middellange slag die op zoek zijn naar
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
PURE STRIKE 121196STD

Dit middelzware racket weegt 305 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 biedt een goede mix tussen power en controle. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 630 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De vorm van het blad, X Sider, vergroot de sweetspot met 10% waardoor verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd worden en de speler kan genieten van meer power en spelcomfort. De Response Woofer technologie, die al jaren zijn meerwaarde bewijst, is toegepast op de Pure Strike. Dankzij het nieuwe Pebax materiaal in de tubings en tubingrand is er langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, waardoor meer balcontrole en balgevoel ontstaat. De Evo Beam technologie zorgt door middel van verschillende diktes voor meer stabiliteit zonder dat dit ten koste gaat van het balgevoel. De Stabilizer technologie bestaat uit een hybride frame constructie met sterke carbonvezels voor een verbeterde stabiliteit. Dit leidt tot meer balgevoel en zorgt voor meer precisie.

Pak nu de leiding met de nieuwe Babolat Pure Strike 16x19!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen