• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nutrend Carbosnack tubes Abrikoos

1 / 2
€1,29
Een directe energievoorziening voor tijdens de training de vorm van een energiegel, dat is CARBOSNACK.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nutrend Carbosnack tubes Abrikoos

Een directe energievoorziening voor tijdens de training de vorm van een energiegel, dat is CARBOSNACK. Deze energiegel levert het lichaam energie door eenvoudige en zeer snel opneembare koolhydraten, ondersteund door taurine en het aminozuur L-glycine.

  • Snel weer energie
  • Met Taurine een L-Glycine
  • Makkelijk in te nemen door tube
  • Verhoogt vetverbranding
  • Belast het spijsverteringskanaal niet

ZEER SNEL OPNEEMBARE KOOLHYDRATEN

Een directe energievoorziening tijdens een training in de vorm van een energie-gel, dat is CARBOSNACK. Deze energie-gel levert het lichaam energie door eenvoudige en zeer snel opneembare koolhydraten, ondersteund door taurine en het aminozuur L-glycine. Vanwege de speciale consistentie van de gel is CARBOSNACK zeer gemakkelijk te absorberen en belast het spijsverteringskanaal niet, zelfs niet tijdens een strain met een hoge hartfrequentie.
 
Taurine kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het verhogen van de vetverbranding en spierschade helpen verminderen.
 
Je kunt deze energie-gel kiezen in zes smaken. Als u de voorkeur geeft aan een combinatie van een snelle dosis energie met een dosis stimulatie, hebben we een variant van cafeïne met een colasmaak voor u bereid.

Art.nr. 8594014880718

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen