• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GRAP XT RADI PR 230206STD

€219,99
De Head Graphene XT Radical Pro is afkomstig uit de Radical Graphene XT collectie van HEAD. De Radical collectie staat voor veelzijdigheid en creativiteit. De verbeterde Graphene technologie biedt optimale gewichtsverdeling waar spelers het nodig hebben.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GRAP XT RADI PR 230206STD

De Radical Pro is iets zwaarder dan de Radical MP en biedt nog meer power, zonder dat dit ten koste gaat van de controle. Dit zwaardere racket weegt 310 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor meer balcontrole en de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 630 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
Het Graphene XT materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, is maar liefst 30% sterker gemaakt om een nog betere gewichtsverdeling te kunnen bieden. Hierdoor krijg je een betere wendbaarheid en kun je nog makkelijker snelheid in je slagen leggen om je tegenstanders weg te blazen.

Doelgroep Senior
Racketgewicht 310 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 630 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Tourspeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Spelers Andy Murray
Bespannen Geleverd? Nee

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen