• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GRAP T SPEED S 231837STD

1 / 1
€199,99
e HEAD Graphene Touch Speed S is afkomstig uit de Graphene Touch Speed collectie van HEAD. Deze collectie is speciaal ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel snelheid. De S uitvoering is wat lichter en zorgt daarnaast voo
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GRAP T SPEED S 231837STD

Dit middelzware racket weegt 285 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het gemiddelde gewicht zorgt voor redelijk veel power, maar biedt je tegelijkertijd nog voldoende controle. Het balanspunt van 320 mm biedt tevens een goede mix van power en controle en zorgt voor voldoende wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is.

Het middelgrote racketblad van 645 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle. Het snarenpatroon van 16 x 19 biedt redelijk wat spinpotentie, maar zorgt tegelijkertijd voor een goede mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
Het Graphene Touch materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De Touch uitvoering van het Graphene materiaal biedt daarnaast extra schokdemping en zorgt voor meer gevoel.

Racketgewicht 285 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Recreatief, Competitiespeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen