• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GRAP T SPEED MP 231817STD

1 / 1
€219,99
De HEAD Graphene Touch Speed MP is afkomstig uit de Graphene Touch Speed collectie van HEAD. Deze collectie is speciaal ontworpen voor spelers die houden van een aanvallende speelstijl met veel snelheid. De Midplus versie zorgt voor een betere touch en ee
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GRAP T SPEED MP 231817STD

Dit racket weegt 300 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm biedt veel controle, de nodige power en zorgt voor voldoende wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is.

Het middelgrote racketblad van 645 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle. Het snarenpatroon van 16 x 19 biedt redelijk wat spinpotentie, maar zorgt tegelijkertijd voor een goede mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
Het Graphene Touch materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De Touch uitvoering van het Graphene materiaal biedt daarnaast extra schokdemping en zorgt voor meer gevoel.

Doelgroep Senior
Racketgewicht 300 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler, Tourspeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen