Superfeet Testers Gezocht

Superfeet Testers Gezocht

Heeft u 1 van onderstaande klachten en zou jij de Superfeet binnenzolen willen testen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drie dames en drie heren mogen de komende periode deze zooltjes gratis uit gaan testen. Reageer hieronder met waar je last van hebt. Of weet je iemand tag dan hem of haar.

Binnenzool Superfeet Green - MAXIMALE SCHOK-DEMPING Ontwikkeld voor maximale schokdemping voor sport-, outdoor- en werkschoeisel.

Gebruikers van Superfeet binnenzolen hebben vermindering van een groot aantal klachten gemeld zoals: hielspoor, shinsplints (scheenbeenvlies ontsteking), knobbels (hallux valgus), kramp onder de voet, brandend gevoel onder de bal van de voet, zwarte teennagels, blaren, gezwollen enkels, botgroei aan het hielbot of aan de zijkant van de voet, drukpunt op de grote teen en heup-, knie- of rugklachten. Of heb je aan het einde van de dag erg vermoeide voeten.

De Superfeet binnenzool is de meest stabiliserende die in de markt verkrijgbaar is. De binnenzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen veelgehoorde klachten te verminderen. Superfeet onderscheidt zich van andere merken door de voet simpelweg in de juiste positie te stellen en te ondersteunen. De ondersteuning wordt verkregen door de unieke, gepatenteerde hielkuip. Superfeet maakt al ruim 40 jaar binnenzolen en dat voel je!

Meer informatie, filmpje of bestellen

Reacties

 1. Romano van heukelum Romano van heukelum

  Als ik ga hardlopen, of lang op mijn voeten sta dan krijg ik veel last onder m'n voeten. Vooral als ik 2/3x per week ga lopen kan ik na 4 weken weer stoppen door de pijn.

 2. Berrie Berrie

  Ik zou deze zolen graag testen in mijn werkschoenen zodat ik minder vermoeide voeten heb na een dag zware arbeid. Ook zou ik deze willen testen in mijn wandelschoenen waar ik per week rond de 50-75 km op loop.

 3. Gerrie Smits Gerrie Smits

  De rugklachten van onze zoon....mri's gehad ....therapie gevolgd, dan zou geweldig zijn als dat zooltje hielp....

 4. Gerda Pichot du Plessis Gerda Pichot du Plessis

  Zou fijn zijn voor mijn man die aan beide kanten hielspoor heeft, hier al heel lang last van heeft wat niet prettig is omdat hij veel moet lopen voor zijn werk.

 5. Margot Duijster Margot Duijster

  In mijn werk moet ik veel staan op een kleine oppervlakte en hierdoor krijg ik zere voeten en heb ik last van een soort knobbel op me hiel

 6. Marcel pellikaan Marcel pellikaan

  Is dat alleen voor sport schoenen of kunnen die ook in gewone schoenen. Als dat is zou ik het wel willen testen. Loop voor me werk minstens 8uur per dag

 7. Monica halewijn6 Monica halewijn6

  Al 6 jaar hielspoor. Van alles geprobeerd. Miss zorgt dit er voor dat ik er vanaf kom dus ik wil heel graag testen.

 8. Anjo van der Velden Anjo van der Velden

  Beide voeten heel erge hallux valgus
  Veel last van zijkant voeten.
  Zou ze graag willen testen met mijn werk heel de dag lopen/staan

 9. Pascal Smits Pascal Smits

  Wanneer ik hardloop krijg ik klachten aan mijn scheenbeen, dit weerhoudt mij er regelmatig van om te gaan hardlopen. Mijn leeftijd is 26 jaar.

 10. Jacqueline Duister Jacqueline Duister

  Geopereerd rechtse voet aan hallux valgus. (3x)
  Linkse voet gaat ook vergroeien.
  Daarnaast veel kramp onder voet.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden